Здравейте! Харесах си 17"-ки 5x98 на един колега със 156-ца, но се опасявам, че няма да ми станат без дистанционни фланци. В момента съм с 16" 7J и отзад почти няма място между джантата и амортисьора, а неговите са 7.5J, ET38 с гуми 225/45. Гледам колегата Peicho си е сложил такива, но фланците ги изкарват навън и май няма проблем. Изобщо има ли някаква 17", която може да пасне директно без такива приспособления, ако не скъпо ли изпиза изработката на им?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Джанти 17"...?
Collapse
X
-
Гумите от зад са малко "под" калника в сравнение с предните... на които борда им е почти на нивото на калника.
Според мен с 17-ки ако сложиш изнасящи фланци ще има много по-голям шанс да опира в калника...
почти да няма и да опира са 2 различни нещаНамираш познат с 17-ки 5х98 и слагаш 1 гума за проба / операцията трае 15мин/.
Според мен с 17-ки ще е красива, ама няма да вози добре...2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
-
Е, че няма да вози толкова добре - ясно, едното за сметка на другото. Колата е достатъчно висока и 225/45/17 е с 2мм по-високо от 205/55/16(по справка с калкулатор за гуми), затова откъм калника навън няма да опира. По мои наблюдения оригиналните "алфови" джанти са с дълбок фланец и са за дълги болтове, което ме навежда на мисълта, че единствено те имат шанс да станат без доработки. Има ли някой от форума с оригинални 17" от друг модел на 164-ка примерно тези под формата нa полумесец или петте отвора?Alfa Romeo 164 Super 2.5 TD '97
Comment
-
Няма да имаш никакви проблеми с този размер, що се отняся до калниците. Аз вече цяла година карам с 215/45/17. Но, без фланци няма да минеш - моите джанти са тозно такива - 7.5J, ET38 и отдад бяха директно в амортисьорите, поради което се принудих да сложа 20 мм фланци. Купих си ги от Маргел - алуминиеви, с борд при централния отвор, за да не виси джантата директно на болтовете - доста са истински, но не са ефтини, май че ми излязоха около 150 лв, не помня вече.
Другият ефект от фланците беше, че колата стана с по-широка стъпка и определено е по-стабилна в завой от преди.164 2.0 T.SPARK '97
Honda CBR 929RR Fireblade
Comment
Comment